divendres, 12 de març del 2010

Més fotos de les obres del Castell Nou













4 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

Esto empieza a tener color, enhorabuena.

Jesús Escribano ha dit...

Por cierto Jaume, hoy ha escrito un articulo Olga sobre la Colonia y ha incluido las antiguas edificaciones que hay al otro lado de la rotonda de Fábrica.
¿Esos edificios no se podrían recuperar y hacer algún centro de formación agraria para la comarca, por ejemplo?
Y si no es allí, ¿os habéis planteado la idea?
En Extremadura he visto un centro de este tipo y todos los agricultores (jóvenes) y ganaderos de la Comarca van allí a formarse y es muy difícil conseguir plazas.
Podría ser una buena opción, ya que crea empleo a la vez que forma a un sector importante de la zona.
Se que me he ido del tema principal de tu artículo pero creo que puede ser un proyecto interesante.
Saludos,
Jesús

Josep M. Albiac ha dit...

Quina bona pinta que té el nostre castell! Gràcies per compartir aquestes fotografies!

Jaume Masip Llop ha dit...

Jesús, suposo que Olga es deu referir a l'Aubal, la veritat és una llàstima tal com està i encara serà més llàstima si no el podem incloure a la llei de barris, cosa que veig difícil perquè el màxim de diners, si s'aconsegueix entrar-hi és de 6 milions d'euros que encara que semblin molts, a la colònia i les casetes en fan falta molts més.
L'Aubal és propietat de Ercros, els diners per a patrimoni sempre són pocs i molt difícils d'aconsseguir i, si hi ha diners, llavors és questió de prioritats i la llista de patrimoni històric de Flix a recuperar, encara que molta gent no s'ho cregui, és molt llarga. Naturalment l'edifici de l'Aubal és en aquesta llista...
En quan a l'us, la idea que apuntes és bona, és més, si no recordo malament, era una de les coses a intentar a començaments de la anterior legislatura municipal.