dilluns, 7 de febrer del 2011

És un aqüeducte romà?

És un aqüeducte romà?



És un claustre d’un monestir romànic?


És una masia catalana de les Guilleries?




Doncs no és res de tot això, és la masia de l'aubal, a Flix, una  masia i granja dels anys 40, propietat d'Ercros, que abastia d’aliments a tota la colònia de la fàbrica i que està en un avançat estat de degradació.



Tindrem una oportunitat amb la llei de barris? Esperem que sí, encara que és difícil.

3 comentaris:

Jaume Masip Llop ha dit...

14 comentaris al facebook

http://www.facebook.com/album.php?aid=107803&id=1489911694

Anònim ha dit...

És important restaurar els edificis antics històrics, però crec que principalment s'hauria de començar pels carrers, per les voreres de les casetes, on vivin un grup important de població, perquè certament estant en un estat deplorable, es clar, sempre que així ho permeti la subvenció rebuda.
Josep M

Jaume Masip Llop ha dit...

Josep M.
Estic d'acord, però les dos coses no estan a la mateixa llista. Sóc perfectament conscient del problema de les voreres de les casetes (com també de l'Avda. de la LLum, del final de l'Avda. de Catalunya, etc. etc.) per això s'ha posat una partida molt important a la Llei de Barris.
Els dines per a obres grans, venen de diverses línies (PUOSC, PAM)especialment pensades per a fer obres. Els diners de patrimoni, que sempre són molt pocs, surten d'altres llocs. És llarg d'explicar, si vols quedem i t'ho explico en detall.
Salut
Jaume