dimecres, 6 d’octubre del 2010

Nous noms per a carrers, carrerons i places.(1)

A finals de maig l'ajuntament en Ple va aprovar, després d'haver estat exposada al públic durant un mes, la proposta de posar nom a uns quans carrers, carrerons i places que no en tenien.
No es tractava de canviar cap nom de cap carrer sinó de donar-ne als que no en tenien amb la finalitat de facilitar les coses, hi ha diferents casos:
.- Petició d'alguns veïns per a posar nom al carrer on viuen, per exemple a la urbanització de la Ventonella.
.- Carrers de nova construcció, per exemple l’ampliació del Polígon de la Devesa o la nova urbanització als terrenys de l’Incasol, en aquest cas no hi ha problemes de canvis d’adreces.
.- Carrerons, escales, places i placetes que no tenien nom i que es feia difícil d’explicar on son, per exemple és més fàcil dir “Plaça del Lledoner” que “l’aparcament que hi ha a l’Avinguda de la llum a la banda del riu” o “la placeta que hi ha al Carrer de Jaume I on hi ha una font”, també és més entenedor dir “Carreró de Perot” que “el carreró o les escales que van del Carrer de Gombau al Carrer del Castell”, en aquests casos tampoc no hi ha problema d’adreces.
Aquesta és la segona vegada que s'actua sobre  noms de carrers, la primera, cal recordar, fonamentalment fou per a normalitzar alguns noms, encara en queden alguns que s'estant estudiant.
Aquests són els noms que s'han aprovat: