dimarts, 18 d’octubre del 2011

Tardes d'octubre. Més enllà de Sebes, les Illes.

En realitat aquesta tarde va ser un matí, el lloc, allí on s'acaba el terme municipal de Flix i comença el de Riba-roja.
El paissatge... espectacular.
A Sebes, al meandre, el contrast entre el secà i el bosc de ribera és un dels atractius, aquí, aquest contrast encara és més acusat.


























4 comentaris:

eva_yam ha dit...

una passada de fotos!! impressionants!! per cert i la 2ª foto ??

Jaume Masip Llop ha dit...

Gràcies Eva, pels comentaris.
Les dos primeres fotos son petjades de nit o matinada, per damunt de les roderes de les bicicletes, quan vas per aquests llocs de matí ben aviat et troves amb aquestes coses, molt fresques!, a la primera foto són de Senglar i a la segona d'alguna au indeterminada, potser algun expert ens podria dir qe quina espècie es tracta.
Les fotos volen cridar una mica l'atenció sobre els diferents usuaris de la reserva, són com una mena d'alegoria, tots hi deixem / deixen les nostres / seves petjades, tots convivim en armonia.
Normalment, la gent que ens agrada la fotografia (tu ja ho saps) no ens limitem a "fer fotos" també hi ha, entre molts altres aspectes, un component de la nostra particular visió del món.

Moto Club Flix ha dit...

okssssssss gràcies!!

la veritat és què és una passada quan veus en persona aquestes petjades!! no hi ha preu!!

a mi també m'encanta fer fotikis però naturalment no tenen res a veure amb les teves perquè no tenen qualitat!! però per mi l'important és quedar-me amb aquell mometn viscut i la foto m'ajuda a conservar-lo.

felicitats per les fotikis!! val la pena d'entrar al teu bloc a veure fotikisssssssssssssss!!

Jaume Masip Llop ha dit...

Buenooo...gràcies una altra vegada...La qualitat de les fotos és només un aspecte de captar el món, al final l'important és lo que un sent o fa sentir, a les persones que li importen, encara que només sigui una mica.