dissabte, 11 de març de 2017

Un dia qualsevol a Flix, en aquest cas dijous 8 de març de 2016.

El dia va començar com molts dels dies que darrerament visc, cap a les 8 del matí, fent una mica de temps al llit mentres marxen a treballar la meua companya i el meu fill Pau, m'aixeco...Hash, el nostre cocker, que ja té una edat i, que aprofitant el raig de sol que entra per la finestra ha pujat damunt del sofà, ja ha notat la meua presencia, està molt sord, però em llegeix el pensament i sap que no m'agrada que pugi al sofà! baixa i va directe cap a la porta, surt content al jardí a veure com comença el dia...
Faig una estona de feines de casa...esmorço, em vesteixo, faig la llista de la compra i, abans de sortir de casa, canto tres o quatre cançons amb la guitarra, no és el mateix sortir al carrer desprès de cantar una mica que directament, us ho puc assegurar!.
A continuació vaig a comprar el pa, fer un cafè o el que hagi planificat....aquest dia tenia una cosa diferent, una visita guiada! osti! feia temps que no en feia cap i em feia il·lusió i, una mica de, diguem "respecte"....eren 20 alumnes del IES de Sort i van visitar el castell i el refugi i desprès es van quedar a Flix a dinar per lliure.


Vaig acabar a migdia i vaig arribar a casa just per dinar i sense fer migdiada vam sortir la meua companya i jo cap a la plaça de l'església, alumnes de Flix i alguns d'adults, vam intentar ensenyar la jota als alumnes d'una escola de Vilanova del Camí que feien estada en el marc de l'Entorn d'Aprenentatge de Sebes, va ser molt divertit!


I amb temps només per un respir, amb motiu del dia de la dona hi va haver un acte, amb la lectura del manifest, descoberta del nom de la plaça "8 de març" i pastes i moscatell gentilesa de l'associació de dones.

I bé, fins aquí  hauria d'haver estat lo dia, però faltava un fet històric, esportiu sí, però excepcional, la victòria del Barça va desfermar les emocions de molta gent.
Bona manera d'acabar el dia!Cap comentari: