divendres, 15 d’abril del 2011

Presentació de la candidatura d'ERC de Flix



Presentació de Neus Guiu:
Un dia com avui, de fa 80 anys, en una plaça un pèl més gran i davant d’un públic molt emocionat, un senyor que es deia Francesc Macià, lo nostre president,  proclamava la República Catalana.
80 anys després, però, ni república, ni catalana.
Per això, de moment, i mentre no sigo possible res més, avui aprofitarem data tant senyalada per a presentar-vos la llista de persones que formaran part de la candidatura d’ERC a Flix per a les eleccions municipals del proper 22 de maig.
La llista que us presentem està formada per 16 persones, homes i dones lluitadores, treballadores, amb compromís, vitalitat, en definitiva, defensors i supervivents d’un model de poble que és lo nostre i en el que cal continuar treballant.
 Obrim la presentació, primer,  amb la nostra llista de suplents. Els que ara són suplents han estat els titulars d’esquerra durant aquestes vuit anys que esquerra porta a l’ajuntament de Flix. Són los que des de l’ajuntament i des d’altres institucions han treballat perquè Flix sigui cada dia un lloc millor i que avui i en el futur continuaran treballant per aquest objectiu que tots compartim.
 Són els nostres actuals regidors: jo mateixa, Neus Guiu Cervelló, que m’he encarregat de les àrees de joventut i dona i de festes també durant quatre anys. 
-Xavier Vega i Castellví, que els últims anys ha liderat el departament de cultura a l’Ebre, reforçant la nostra identitat com a poble i com a país,
-Joan Treig Sanchez, que ha continuat amb la política de sanejament de l’economia de l’ajuntament iniciada durant la primera legislatura,
-Carolina Rofes Cases, que ha estat capaç d’apropar l’ajuntament al poble, difonent i donant aire i suport als moviments i les associacions culturals de Flix, i
-Jaume Massip Llop, que li ha donat valor a Flix rentant-li  la cara al nostre patrimoni, i l’ha convertit en un gran lloc per viure.
 Treballar al vostre costat ha estat una gran experiència i un plaer enorme. 
Gràcies a tots per la vostra feina passada, de la que esperem fer-nos dignes continuadors i gràcies per endavant per la feina futura que segur continuareu des d’associacions, clubs i entitats.
 I tancant la llista, el número 11, el nostre alcalde i senador, Pere Muñoz Hernández.
La persona que ha encapçalat el nostre projecte durant 8 anys i que ha sabut donar a Flix la dignitat que es mereix. Que serveixi avui també com a reconeixement a la feina feta i la implicació demostrada per treballar pel nostre poble.
Guardonat dissabte passat amb la medalla Francesc Macià a la trajectòria municipalista. Pere passarà a la història de Flix com a l’home de consens , implicat fins al màxim en la història del nostre poble, i gran defensor del que representa viure i treballar a Flix.
Pere, moltes gràcies.

(Parlament)

Seguint...  un jove amb gran empenta i implicació, és el portaveu de Solidaritat Catalana a Flix. Representa al jovent compromès que treballa perquè la independència de Catalunya es converteixi en realitat. Amb el número 10, David Larrosa i Munuera.

Treballadora infatigable, amant de la pintura i les arts, ha influït positivament en la formació artística dels seus fills, amb qui organitza el Festival Flix Jazz, que enguany prepara ja la tercera edició. Amb el número 9, Araceli Rubí Belinchón.
 President del comitè de fàbrica, implicat en temes laborals i socials del poble sempre a punt quan se'l necessita. Amb el número 8, Jaume Prunera Vidal
 Amant de la natura, i defensora de les causes justes, lluita cada dia per fer de Flix un lloc bonic per viure-hi. Al número 7, Montse Valls Serón
Hi ha gent qui no necessita presentació. Amant de la cultura, ha estat secretària del Club Patinatge Artístic, de l’Handbol i de l’Hoquei, i és sòcia fundadora de La Cana i Flexus Teatre, entitat de la que forma part des de fa més de 19 anys. el seu esperit inconformista i participatiu ens aporta valors claus en els temps que corren. Al número 6, Conxita Domènech Gómez
 Gran coneixedor i amant de la muntanya, té una forta vinculació a l’empresa que ens ha fet ser com som: la fàbrica de Fix. També sap què vol dir viure lluny de Flix i lluitar per aconseguir tornar-hi. Un exemple que volem que més gent pugui seguir. Al número 5, Robert Zarranz Armora
 És la il·lusió, la vitalitat, la força i l’empenta de la joventut.  Té una llarga experiència en el treball en nens i nenes i el voluntariat i tots la coneixeu per la seva activitat en diverses associacions de Flix. No se m’acut ningú millor per a vetllar per la gent de Flix. Amb el número 4, Abigail Bertrán López de los Mozos
 Creure en Flix no són només bones paraules. Esportista d’elit, ha portat el nom de Flix arreu del món, i ja fa 5 anys va crear una empresa d'activitats a la natura amb seu social al nostre poble demostrant amb fets què vol dir creure en lo riu, en lo futur i en Flix. Amb el número 3, Raül Sabaté Cervelló
 President del club  d'escacs, representa la força adquirida durant la seva experiència municipal. Els seus coneixements sobre economia i el funcionament de l’Ajuntament el converteixen en un dels grans pilars de la nostra llista. Amb el número 2, Francesc Barbero Escrivà.
 I finalment, la persona que encapçala la nostra llista. Fina Carranza i Larrosa.  Mare de 4 fills, lluitadora, empresària, dona. És capaç de protagonitzar tots els papers de l’auca, i a més, fer-ho bé.  No va dubtar en abandonar el seu estil de vida a Barcelona i tornar cap a Flix, on va creure que era el millor lloc per pujar una família. En només dos anys ha aconseguit ser a tothora a tot arreu.  Historiadora de formació,  pastissera de professió, i exemple de voluntat i força per aconseguir els seus objectius.
Fina és, en definitiva,  l’esperit que volem per Flix.
 Amb tots vosaltres, Josefina Carranza Larrosa, la nostra futura alcaldessa
(Parlament)
Moltes gràcies. Tot seguit podreu parlar amb els nostres candidats mentre mengem una mica i escoltem bona música. Us deixo amb Joan farnós i Marc Sendra, components de xeic i Vitrubi.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc una mica ingenu
Jo creia que el mes de les flors era maig, però veig que a Esquerra comença abans posant flors a ells mateixos
Senyors preguntin als ciutadans sobre la seva gestió municipal abans de posar-se flors que potser tenen altres opinions de la seva actuació municipal
Salutacions i gràcies

Jaume Masip Llop ha dit...

Bé, al menys sabem que és home i em puc dirigir a vostè en masculí, encara que, li he de dir, que pot expressar la seva opinió dient qui és i tampoc i hauria cap problema.
Això del mes de les flors, suposo que ho haurà tret de una expressió en castellà, de tots coneguda, encara que penso que no és molt exacta pel que fa al nostre territori, els ametllers ja tenen ametlles verdes i els auberginers tenen aubergis petitets, fet que fa pensar que ja van florir fa molts dies.
També han començat a florir els rosers, anunciant Sant Jordi i molts altres arbres i arbusts fa dies que tenen fulles, bé, potser n’hi ha que encara han de florir, però penso que pocs.
Pel que fa a les flors que ens tirem els d’esquerra, potser és el més normal, això de que ens tirem flors, qui ens les tirarà sinó? el que passa és que penso que tenim molts motius per a fer-ho, i si vol en podem parlar, llargament. Que l’obra de govern d’aquests darrers anys ha esta importantíssima ho reconeix gairebé tothom, bé, vostè és una excepció, és normal, perquè al món hi ha d’haver de tot.
Això no vol dir que hi hagi gent que pensi que ho hem fet malament, també és normal. Doncs ara és el moment de proposar, de demanar la confiança de la gent i de demostra-ho els propers anys.
Au! salut a vostè senyor anònim!

Anònim ha dit...

ho van fer tan be els de ERC que van perdre mes de 300 vots en les ultimes municipals, i properament alcalde Marc Mur.

Anònim ha dit...

No entenc res
Els socialistes diuen que han fet meravelles d'obres segons la seva publicitat
Els de esquerra igual o més, però les mateixes obres
Suposo que l'únic de convergència no hi haurà fet tant perquè estava sol, però les mateixes obres
Quina sort viure en aquest poble, tot es multiplica per tres, l'atur, els empleats municipals, les despeses inútils,.......
Anims jo vull més partits la propera vegada

Anònim ha dit...

aquest any a FLIX es votarà el canvi!!!!!!!

en temps de crisi NO PODEN governar partits com ERC (s'ha desmostrat , prò no d'ara, de sempre)

el meu avi va lluitar amb totes les seves forces al bando republicà, però sempre em va dir que per governar millor els partits de CENTRE

nando ││││ ha dit...

de centre... comercial?
hahaha!