dimarts, 24 de gener del 2012

El Club Nàutic Flix, finalista com a millor Club de Rem de Banc Fix.

Enhorabona i endavant al Club Nàutic de Flix!


Noticia de la web de l'ajuntament de Flix:

El Club Nàutic Flix ha estat escollit finalista a la categoria de millor Club de la Modalitat de Banc Fix, juntament amb el Vent d'Estrop de Cambrils.
Des de l'any passat se celebra anualment la Festa del Rem. Aquest any tindrà lloc el proper 19 de febrer a Banyoles on es disputaran diverses regates tant de la modalitat de banc fix com de banc mòbil i després hi haurà un dinar de gala on es repartiran premis a diverses categories i s'homenatjaran persones destacades dins del món del rem.

El Club Nàutic Flix haurà d'esperar fins a mitjans de febrer per tal de saber si són els guanyadors. Aquesta nominació és deguda a la gran quantitat de tripulacions flixanques que competeixen a la lliga catalana de llaguts i al campionat de catalunya, un total de 7, així com també a l'excel·lent organització de la regata al riu de baix que va tenir una molt bona acceptació i va rebre felicitacions per part de tots els clubs i de la federació.

Des del club estem molt orgullosos de poder optar a aquest premi i amb molta esperança de poder ser finalment els guanyadors. És molt d'agraïr que, per part de la Federació Catalana de Rem com dels altres clubs catalans, es vegi reconeguda la gran feina feta al llarg dels anys i la gran crescuda de fitxes federatives que s'ha anat observant temporada rere temporada.