dilluns, 26 de juliol del 2010

Flix, coses que fem.

Hi ha dos coses que darrerament sento molt sovint, de gent de Flix també, però sobre tot de la gent que ens visita: “quin canvi que ha fet el poble en pocs anys!” i “és que a Flix no pareu de fer coses, hi ha vegades que fins hi tot és difícil triar!”.
Les dos són veritat, per a mostra dels canvis fixeu-se en una foto del castell nou de l’any 2002 i una altra que he fet avui, just quan s’ha desmuntat la bastida de la vora del riu i ja es pot veure bé la façana.
I de que a Flix fem un munt de coses aquest cap de setmana també ha estat un bon exemple: .- El segon FlixJazz, des d’aquí vull felicitar als organitzadors per la feina i per tirar endavant aquest projecte tant interessant (un parell de fotos de la darrera actuació del diumenge per la tarde).
.- Les 24 h. de tennis i pàdel, quin goig que feia el poliesportiu!, tres pistes de tennis, una de pàdel, la pista coberta, les piscines, més de 70 participants! (podeu veure dos fotos les noves instal·lacions).
.- Una de les baixades en piragua pel meandre (el meandre des de dins el riu és una experiència impressionant), que organitza Rogles Aventura (com no hi he pogut anar la foto no és d’avui).















1 comentari:

Anònim ha dit...

Primer que res Felicitats per partida doble!!!. Som de fer coses Jaume, encara que ara tot sembla dolent (per alguna gent) es comprensible, no pasem els millors moments... peró som una societat molt dinàmica i amb moltes qualitats i bona preparació. Hi han pocs llocs amb la concentració de talent d'aquí (dit sense passió).Els fets ho demostren. ânim a tothom!!!
Sisco Pitoi