dijous, 23 de setembre del 2010

MTC, el desembolicador que ho desemboliqui bon desembolicador serà.

En aquesta ocasió no tenia ganes d'escriure res, tinc que confessar que quan vaig sentir que el cementiri nuclear anava a Zarra, em vaig alegrar i em vaig  fer unes il•lusions que, ràpidament, es van esvair quan vaig aprofundir una mica en la noticia.
El que m’ha fet decidir a escriure alguna cosa sobre el tema, quan ja fa dies que els diaris i els blocs en van plens, és donar un consell al Sr. Marià Vila d’Abadal que és: “si us plau, prenguis el tema amb una mica de calma, no sigui que li agafi un cobriment”.
El vaig veure per la tele, estava desencaixat, jo crec que se sentia com traït, com si estés tan convençut del que havia de passar que, al no passar, es va quedar descol•locat.
Bé, he de dir que això també em provoca mitja rialla, ell i els seus han tastat una mica d’allò que ells mateixos van fer abans, durant i al final del procés de preparació de candidatures.
Estan tant enfadats perquè es va dir (no decidir) que el MTC no aniria a Ascó i per l’informe de la comissió interministerial, que s’han oblidat que el seu principal argument era (ja no ho és?) que el cementiri és imprescindible per a les centrals nuclears perquè les piscines estan plenes i que corria tanta pressa que es va donar un mes de termini per a presentar candidatures i al•legacions.
I ara diuen que si no va a Ascó paralitzaran el procés fins que el govern rectifiqui!.
S’ha de tenir el que s’ha de tenir, o sigui la cara molt dura, per a dir el que ara estan dient, ara que, no sé perquè m’estranyo, son gent que són capaços de dir (mentir) que a l’àrea d’Ascó hi ha consens a favor, quan saben perfectament que de 15 municipis, 8 han aprovat mocions en contra i quedar-se tant tranquils, entre moltes altres coses.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No, no tenen vergonya.
Faran el que faci falta per a tindre la merda. És lo seu desfici, la seua obsessió. I, el que és pitjor, encara creuen que estan duent a terme una croada per la veritat i contra els infidels, que només ells tenen raó.
La putada és que potser se'n surten. Esperem que no.

Jaume Masip Llop ha dit...

Sr. anònim: els seus dos comentaris no seran publicats perquè estan plens d'insults i falta de respecte. Tothom pot opinar el que vulgui però la base de la convivència és el respecte.
Salut
Jaume