divendres, 14 de gener del 2011

Caminada amb boira




A les 9.40 h. deixo el cotxe a la plaça del Mercat, caminant fins a la costa del Graner hi ha dos minuts, penso en l’absurditat de  la gent que es queixa de que al poble no es pot aparcar.
És impressionant passar pel pont envoltant per la boira per tots els costats, per dalt i per baix. no es veu res més.
Passo per la zona enjardinada i a les 10 sóc a la depuradora i decideixo passar per davall la carretera enlloc de per la vora, l’humitat és molt gran i les herbes estan xorrejant d’aigua, acabo ben xop.
A les 10.10 h. arribo al Riu de la Cana, faig la primera foto al pont i tardo gairebé una hora en arribar al bombament del reg dels Vingalis, fent fotos.
Els contorns de les coses es difuminen, els reflexes a l’aigua semblen ombres perquè el riu i el cel són del mateix color, tots els fons són de color gris.
Això fa que et fixis en coses i detalls menys globals, els paisatges són menors. Dono la volta per dalt de la caseta enlloc de passar per damunt de les tuberies, ja seria hora que fessin el pont. A les 11.10 arribo a la bomba castellons i en 10 minuts als xops on pujo damunt la passera nova, estic fins les 11.30 h. fent fotos i vaig a veure la torre de la colladora de l’antic pas de barca, el sol comença a dissipar la boira. A dos quarts de dotze passo la barca, un corb marí pesca capbussant-se.
A migdia torno a ser a la Plaça del mercat, després de fer una volta pel nou passeig i seure cinc  minuts a l’espectacular banc de pedra.
Una  volta al meandre de una mica de més de dos hores, amb boira i amb calma, si només vas a caminar es pot fer amb una hora i quart aproximadament.





















3 comentaris:

eva_yam ha dit...

unes fotos maquíssimes!!
A mi m'agrada molt aq ruta ja què cada dia trobes cosetes noves per fer fotos!! el paisatge és preciós!!
el dia que posin el pontet a la casa de les bombes serà una ruta perfecta!!

un petonàsssssssssss

Jobove - Reus ha dit...

agraït de que em tinguis a la teva llista d'amics, faig el mateix amb el teu blog al meu

una abraçada des de Reus

F.D. ha dit...

Espectacular les fotos del riu. També m'ha encantat la de la teranyina. Fantàstic!