divendres, 1 d’abril del 2011

Esquerra a les eleccions municipals 2011



Les darreres setmanes es rumorejava pel poble que Esquerra no presentaria llista a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Molta gent m’aturava pel carrer i em deia que com era possible que passés una cosa així, la meva resposta va ser sempre la mateixa, estem treballant en la preparació d’una llista renovada, no cal tenir pressa.
Avui s’han fet públics els noms de la cap de llista, dels cinc primers membres del nou equip, el proper 14 d’abril, tal com es va fer a les anteriors eleccions i coincidint amb una data molt important per a nosaltres, com és el 80è aniversari de la proclamació de la República, a la Plaça Major de Flix es farà la presentació de la resta de membres de la candidatura i de les línies principals del programa electoral.
De moment s’ha presentat la llista del PSC i la cap de llista de CIU i el termini per a presentar candidatures és, si no m’equivoco el 16 d’abril, és comprensible la impaciència i alguns dubtes de molta gent, les municipals són unes eleccions especials, sobre tot perquè les persones que s’hi presenten són convilatants, ja ho sabeu, sempre s’ha dit que a les municipals es vota més a la persones que als partits. No cal oblidar però, que les persones que es presenten per una determinada candidatura ho fan per afinitat amb les idees i projectes del partit en qüestió.
La gent d’ERC de Flix que ens vàrem presentar fa 8 anys, les vàrem guanyar, tot hi així vàrem fer un ajuntament de consens (onze regidors, onze treballadors) fa quatre anys vàrem empatar amb el PSC i hem compartit l’alcaldia, també amb un ajuntament de consens, per tant hem liderat el consistori durant 6 dels 8 anys. Han estat dos legislatures, crec que ho puc dir en veu molt alta, històriques en molts sentits, però, la gent d’esquerra no creiem en la “eternització” de la gent als càrrecs públics, vàrem dir que treballaríem 8 anys pel poble i hi hem posat el coll, per tant és hora de que entri gent nova, amb renovades forces, per a continuar i millorar el projecte que vàrem començar fa 8 anys, a ERC de Flix, tenim aquesta gent, els cinc primers de l’equip són: Josefina Carranza, Francesc Barbero, Raül Sabaté, Abigail Beltran i Robert Zarranz. 






10 comentaris:

Anònim ha dit...

mareeeeeeeeeeeeee quin futur li espere al pobleeeeeeeeee

Anònim ha dit...

la cultura del NO....R.Z, no ere pepero????? cony quina cara què fot Barbero

Anònim ha dit...

On estan els barons del partit,que es veuen anys de vaques flaques,que tots han fugit?

Jaume Masip Llop ha dit...

Avís per a navegants anònims:
Vist que els comentaris anònims que estan arribant, no aporten cap idea, ni debat, ni crítica, ni res de res i només són desqualificacions sense arguments i moltes vegades ratllant l'insult i com això és un bloc personal. He decidit no publicar comentaris d'aquest tipus, a no ser que el que ho escrigui doni la cara i s'identifiqui.
Salut i ànims.

Anònim ha dit...

poca vergonya i poques ganes de treballar teniu els D'ERC
pero vaja això no es nou

Josep parri

visca la censuraaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

LLuis Companys i Francesc Maciá no tenen res a veure amb vosaltres Sr. Masip.
Volem la ERC de debó.
Salut.

Anònim ha dit...

Sr Masip les jardineres del carrer Escoles estan abandonades, el poble plé d´herba, els arbres podats a lo salvatge, fins i tot la Freixa quasi desapareig, menos mal que ja vos foteu el camp sino pobres plantes. Ah, per cert que sen va fer del antic jardiner SR Masip? Va ser llastima que una persona tant traballadora, sacrificada i responsable de un dia al altre s'evapores com el fum. Hi teniu a veure algo voste com a regidor de parcs i jardins?.

Jaume Masip Llop ha dit...

Sr. anònim, doni la cara d'una vegada, home! sigui valent! tindre una opinió diferent és totalment respectable...ah, no...vosté no expresa cap opinió, ja ho entenc, per això no vol que se sàpiga qui és, vosté sembla que sap del que parla i només sent campanes, qué és el mateix que dir que només té afany de critica destructiva, li he fet alguna cosa? perquè en tots els seus comentaris així ho sembla, igual vosté també és jardiner? bé, no penso entrar a debatre res amb vosté, sense saber qui és.
Au, salut!

Anònim ha dit...

Sr, Masip ya veig que l´hi es incomode de respondre i per aixó s´amaga fent-se la victima, només hus interesa que us posin flors, pero algo aureu fet malament durant la legislatura i el minim que podeu fer es apoginar tan amb el bó com amb el dolent.Per cert soc en Josep, resideixo a la ventonella i treballo a la nuclear. Au,salut

Jaume Masip Llop ha dit...

Sr. Josep de la Ventonella que treballa a la nuclear (segueix sense dir qui és)jo no em faig la víctima de res, sé perfectament que a tot arreu i tothom fa coses bé i coses malament, el que passa és que les seves crítiques només semblen enrabiades infantils (jardineres, herba, esporga...)només n'hi ha una que sembli que vulgui tirar amb "bala", potser perquè ha sentit campanes, sapigui que no penso explicar en públic el tema de l'antic jardiner, sobre tot per respecte a ell, que sap perfectament perquè va plegar.
I ara sí que és la darrera vegada que li contesto sense saber qui és.
Au, au, salut.