dilluns, 28 de març del 2011

Meandre de Flix, façanes fluvials, 2007-2011


Meandre de Flix, façanes fluvials, 2007-2011 from Jaume Masip on Vimeo.



Avui ha tornat a ser un dia molt important pel poble de Flix,  hem fet un acte d’inauguració de les obres de les façanes fluvials, a mi m’agrada més dir-ho així perquè el projecte del meandre és molt més global i aquestes obres, encara que són la part més important, no són tot el projecte.

El projecte del meandre, de l’any 2004, consta de moltes actuacions i projectes, els més importants (7 milions d’euros) són els que s’han inaugurat avui, la façana fluvial del riu de dalt, la del riu de baix i els itineraris, amb tots els elements històrics recuperats, això fa que, com ha dit  l’alcalde Òscar Bosch al seu discurs, poguéssim “treure pit”, presumir del poble que tenim i tinguéssim l’autoestima en un nivell on feia molts i molts anys que no teníem.
Li he d’agrair, personalment, la seva menció i reconeixement a la meva feina i també crec que s’hauria de fer una menció especial a la gent del Parque de Maquinaria del MMA que han fet una bona feina i que s’han integrat totalment a la vida quotidiana del poble. Us deixo amb un petita història d’aquestes obres, que han fet que tornéssim a viure de cara al riu.

2 comentaris:

eva_yam ha dit...

sembla que no però deu ni do la feina que s'ha fet!! ha quedat tot maquíssim!!

felicitats per la part que et toca!!!!!!

Marià Hierro ha dit...

S'ha fet molta feina i ben feta. Quina transformació! Enhorabona a tots el que heu tirat endavant el projecte.