divendres, 23 de novembre del 2012

Les eleccions de la nostra vida! o 6 raons per convèncer un indecís.

Estareu d'acord amb mi que aquestes eleccions, les del diumenge 25N són molt importants i poden canviar el nostre futur com a país. No és hora ara de donar raons per les quals, si Catalunya esdevé independent en un futur proper , millorarem molt en tots el sentits, sobre tot en el cultural i l’econòmic, no és hora ara tampoc d'explicar a l'estat español perquè volem ser independents, ho hem explicat tantes vegades i no han entés res que ja no val la pena, ho volem i punt. Sí que cal explicar-ho als catalans que encara tenen algun dubte o que els hi ha arribat el discurs de la por del PP o el de una cosa en la que no hi creu gairebé ningú que es diu federalisme (collons! els del PSC-PSOE van tenir fins hi tot majoria absoluta per a plantejar-ho i no van fer res!).
Ara ha passat una cosa que per a mi és molt important, la gent, el poble, s'ha posat a caminar cansat de la inoperància de gairebé tots els partits i els hi ha passat per damunt amb la culminació d'un procés assembleari que es diu "Assemblea Nacional de Catalunya", el passat onze de setembre. Això és el que encara no han entès a Madrid! 
Allò va agafar amb els pixats al ventre, permeteu-me que ho digui així,  a molta gent, a ERC no, perquè són els únics que parlen d'independència des de sempre (bé algunes escissions seves també), la gent del PSC encara no ho han assimilat, els del PP estan fins hi tot espantats, i CIU, els més intel·ligents de tots, en aquest "affaire" s'han pujat al carro i fins hi tot han agafat les regnes. Jo estic content per això, fins hi tot, per alguns instants ens han fet oblidar que són de dretes i que estem en una crisi espectacular i han generat il·lusió en el futur, tant de bo no ens decepcionin. 
Però no tot depèn de si CIU ens pot decepcionar o no, o si ERC és la segona força del parlament (que així sigui!) en realitat tot depèn de nosaltres molt més del que us penseu, per això hem d'anar a votar i el més important de tot el dia després hem de continuar al peu del canó.

Jo votaré a ERC, i vosaltres si no us acabeu de decidir hauríeu de visionar aquest vídeo!