dilluns, 11 de gener del 2016

La Cana demana el vot pels pressupostos participatius!


Del 12 al 16 de gener es duran a terme la votació popular del procés de pressupostos participatius per a l'any 2016 de l'Ajuntament de Flix, i a la qual estan convocats els veïns i les veïnes de la població empadronats a Flix majors de 16 anys. L'horari de les votacions serà de 9:00 a 14:00 h. i a més el dia 14 també es podrà votar de 17:00 a 21:00 h. El lloc on s'efectuarà la votació seran els baixos de la Casa de la Vila.

L'Assocciació La Cana s'han presentat dos propostes:

.- Il·luminació i museització del Castell Nou.

.- Reconstrucció d'una premsa al Molí d'Oriol.

En el primer cas es tracta de continuar la segona fase del Castell Nou i té com a element principal la il·luminació exterior per a que es pugui veure de nit, des de tots els angles.

En el segon es tracta de la reconstrucció d'una de les premses que hi ha al Molí d'Oriol per a poder entendre com funcionaven, tenim tots els elements de pedra, però falta la fusta.

Trovem que són dos propostes interessants, per tant us demanem que aneu a votar i que ho feu per les dos propostes esmentades.


Salut i Patrimoni

Jaume Masip llop

President de La Cana.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La situació està molt clara
No tenim crisi econòmica. L'únic que ens falta és il·luminar el castell i pagar la factura d'electricitat

Anònim ha dit...

Quan es diuen veritats no interessa publicar cap comentari
Aquest és el millor moment per gastar en iluminacion del castell i passar gana

Jaume Masip Llop ha dit...

Primer dir que m'agradaria que tinguessis el coratge de dir qui ets, cadasqú te dret a pensar com vulgui i a expresar les seves opinions.
I segon, pel que fa al patrimoni històric, hauries de saber que els diners invertits, gairebé sempre van a parar a empreses i comerços del poble, cosa que els hi va molt bé, apart, cada any, i ja en van uns quants, passen pel castell, refugi, molí, etc. prop de 3000 persones, moltes de les quals, dormen i mengen a Flix i totes paguen la seua entrada que serveix per a que qui fa de guia es tregui uns dinerets i, en un futur, si podem crèixer una mica més, es consolidi com un lloc de treball.
Fas alguna cosa tu pel poble? nantres hi posem el nostre granet de sorra, granet a granet es fa una platja.
Abans de parlar s'hauria de saber i si no, preguntar.
Els diners invertits en patrimoni històric, natural o turisme no són diners llençats, sempre tenen un retorn pel poble i la seua gent.

Jaume Masip Llop ha dit...

Amés, avui, amb la tecnologia de leds, el consum d'una instal·lació així és perfectament asumible. I, com suposo que no t'identificaràs, doncs ja no tinc ganes de donar més explicacions com si parlés amb la paret.

Salut!

Anònim ha dit...

A la vista dels resultats de la votació , simplement sobren les paraules ............Els votants són intel·ligents

Jaume Masip Llop ha dit...

Oh! i tant! ara resultarà que el tema del consum elèctric ha fet decidir a la gent! au va! pobre argument senyor o senyora anònim o anònima.
El votants són inteligents sempre, vosté, com no el conec o no la conec, doncs no ho sé.
Per cert, els 166 votants són tontos segons vosté? mare meua quina falta de respecte.