divendres, 14 d’octubre del 2011

Tardes d'octubre. Aubal tornant per la Bassa de les Clotxes.

La gent que em coneix sap que m'agrada la tardor, l'octubre és el meu mes de l'any preferit. He dit moltes vegades que per a mi és un temps amable, ni fred ni calor, una llum càlida i espectacular de vegades, amb aquella sensació de dolça melangia que ho omple tot.
Aquests darrers dies he fet quatre caminades pels voltants de la vila, tenim un entorn privilegiat on, en passejades de una o dos hores, podem copsar les diferents sensacions que pots tenir a les vores del riu, a la sèquia de l'Aubal, als horts dels Xofars, al bosc de ribera, a Sebes... bé, és el nostre poble, en aquests dies ple de les fruites de la meva infantessa.
Us deixo amb quatre passejades per Flix.
Aquí va la primera, alguns sabran molt bé on és això, altres es preguntaran si és aquí, a mi, que m'he criat a la raval, em recorda a la nostra sèquia, la sèquia ancestral que encara avui (modernitzada) rega gairebé tots els horts de la vila. Aquell reg, era el de l'antic assut, el de la sínia de dotze metres de diàmetre i per a nosaltres, un lloc de jocs i d'aventures. Segur que als que es van criar en aquesta sèquia, els portarà els seus records.















3 comentaris:

eva_yam ha dit...

un lloc maquíssim!!! molts cops faig aquesta ruta amb la Noa i m'encanta!!

els que ens hem criat al barri, és com casa nostra!! jejejeje

uns fotos molt guapes!!

paco ha dit...

Dona gust passejar per aquests llocs. Conserveu-los.

Jaume Masip Llop ha dit...

Ei! Paco com va?
Pos sí la veritat és que encara tenim llocs així i conservar-los no és fàcil però "estamos en ello".
Una abraçada1