diumenge, 27 de setembre del 2009

Jornades de patrimoni, recta final


















Amb un cap setmana molt intens, divendres la conferència sobre la necròpolis de Sebes, dissabte la del Molí d'Oriol, i les visites guiades de ahir i avui, encarem la recta final de les jornades de patrimoni d'aquest mes de setembre i primers d'octubre. Avui s'han tancat les exposicions, dimarts queda la darrera conferència del II curs coneguem la Ribera d'Ebre (CERE) i el cap de setmana que ve "Vinyetes de la història, històries dels tebeos" de Francesc R. Visa a la biblioteca i per acabar les jornades sobre el bosc de ribera a Sebes.
Ca don Ventura, amb 50 cadires, ha estat gairebé plé a les nou conferències, les exposicions també han tingut una assistència important i a les visites guiades hi han anat prop de 130 persones. Podeu veure també unes fotos molt bones de Jesús Escribano de la visita al molí.
Puc dir, pendent encara dels actes que falten, que estic molt content de com ha anat tot plegat: de l'assistència de públic, dels comentaris i opinions, de les felicitacions rebudes i també de les crítiques constructives que serviran per a millorar les properes jornades, a tots moltes gràcies!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la feina feta i enhorabona per la resposta de la gent!! Una bona feina que sembla que va agafant forma i fent-se un lloc al ventall de possibilitats que dona el nostre bonic poble.
Sisco Pitoi.