dijous, 2 de desembre del 2010

Signada l'acta de recepció de les obres del Castell Nou



Notícia publicada a la web de l'Ajuntament de Flix



Dimarts passat, 30 de novembre, es va signar l'acta de recepció de les obres del Castell Nou de Flix. Mitjançant aquest document, queda establert que el castell restaurat és lliurat a l'Ajuntament de Flix restant a la seua jurisdicció tant l'explotació com la conservació de les obres efectuades en aquesta singular construcció arquitectònica. També s'indica en el document que "El facultatiu de les obres manifesta que totes les unitats d'obra han estat efectuades d'acord amb les prescripcions tècniques del projecte" i que "El termini de garantia serà d'un any a partir de la signatura d'aquesta acta. Prèviament, el dia 15 de novembre s'havia signat l'acta d'inspecció, data que havia estat assenyalada com la de l'acabament legal de les obres.
Els signants de l'acta de recepció han estat Jaume Santa Eugenia, responsable de la Inspecció Tècnica d'Obres Públiques; Francisco Reina, en representació de l'Incasòl; Mercè Costa, en representació de la Direcció General de Patrimoni Cultural; Miquel Orellana, arquitecte facultatiu director de les obres; Ramon Rovira, arquitecte facultatiu director de l'execució de les obres; Josep Maria Jaén, en nom i representació de l'empresa adjudicatària de les obres, Jaén Vallés, SL; i Oscar Bosch, alcalde de l'Ajuntament de Flix. L'acte de la signatura tingué lloc a les instal·lacions del Castell Nou.
Com es recordarà, el dia 12 del passat mes de setembre es féu l'acte d'inauguració de la primera fase de la restauració del Castell Nou, i que els dies 19 i 26 del mateix temps hi hagué sengles jornades de portes obertes dirigides al públic en general.





3 comentaris:

Anònim ha dit...

cony qui munt de gent ha chupat amb les obres aquetses.

facultatius, obres públiques, patrimoni...

si que s'ha engreixat l'administració?¿ no home no que eren tots d'esquerres

Jaume Masip Llop ha dit...

No m'agrada gaire publicar aquests comentaris, la veritat és que es comenten sols, al món també hi ha persones així.

olga pasarrius llop ha dit...

Yo creo y espero que no haya sido así,y lo mejor es que a quedado un castillo muy bonito, y bien restaurado .
Un 10 para vosotros

olga pasarrius llop