dimecres, 15 de desembre del 2010

Els fotògrafs de Sebes

“Et veig! Em veus! Mai una mirada havia expressat tant. Aquesta és la sensació dels qui comparteixen l’afició per l’observació i la fotografia d’aus a la Reserva Natural de Sebes.”



Així comença un llibret que acaba de sortir a la llum , editat pel Grup de Natura Freixe i la Reserva Natural de Sebes. Un llibret que vol ser un petit homenatge a uns quants fotògrafs, que tenen per la reserva una predilecció especial i que saben apreciar mol bé els seus valors.
La edició és extraordinària, cadascú ha fet un petit comentari i ha presentat una foto, totes elles excepcionals. Les meves felicitacions a: Roberto Bueno, Mariano Cebolla, Batiste Estopà, Alain Fabre, Pau Massip, Salvador Medina, Josep Antoni Mora Ferrús, Josep M. Navarro, Vicent Pellicer, Carlos Príncep, Jordi Rojals, M. Carme Tarragó i Roser Trepat.
Us recomano de debò l’adquisició d’aquest llibret!
Permeteu-me però estirar una mica cap a casa i exhibir l’orgull de pare.




2 comentaris:

Albi ha dit...

Guapo amb ganes, aquest recull fotogràfic amb el segell dels autors i les seves paraules. "I lo de tun fill" ... Ja ho saps Jaume, quant Pau es posa a fer una cosa ... no la fa de qualsevol manera!

Anònim ha dit...

I tant que si!! fotos així definixen la sensibilitat de la càmara peró molt mes del fotógraf... i per cert Pau, la "chupa" que portes a la foto et converteix en un altre blauet, ja,ja,!!!!!
Sisco Pitoi