divendres, 13 de maig del 2011

Onze regidors, onze treballadors.

Potser hi haurà gent que pensarà - aquest s'ha tornat boig - bé, estic segur que molts ho pensaran a primera vista, però ho he de dir que, amb molt de gust i encara que som rivals electorals, la darrera entrada al Bloc d’Oscar, amb comentaris de Marc Mur sobre temes de l'ajuntament sortint, referents a certes obres, llei de barris i situació econòmica, m'ha semblat molt bé.
És l'estil de campanya que sempre he defensat i  també el que  intentem fer nosaltres, reconèixer les coses ben fetes és de cavallers, proposar projectes de futur és la nostra obligació. La crítica per la crítica, les paraules buides,  "vendre fum" i prometre impossibles no donen vots, i si en donen, malvinguts siguin, al final tot se sap i la gent és més intel·ligent del que algú es pensa, perquè el que importa realment és Flix, o no?.

2 comentaris:

Jaume Masip Llop ha dit...

Degut als problemes amb bloger, no ha funcionat des d'ahir, les darreres entrades havien desaparegut, per tant alguns enllaços a d'altres blocs poden no funcionar.

Unknown ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/tecnologia/error/Google/deja/inutilizados/miles/blogs/durante/dias/elpeputec/20110513elpeputec_5/Tes