diumenge, 12 de juliol del 2009

Una millora interessant



Divendres vàrem fer una prova amb dos escocells de dos arbres de l'Avinguda de Catalunya, es tracta d'un sistema que s'està generalitzant a moltes poblacions pels avantatges que té.
El procés és molt senzill ja que només cal barrejar el tipus de graveta que es vulgui amb una resina especial, aquesta a l'endurir-se fa que es pugui trepitjar, netejar i fins hi tot permet el pas de l'aigua. Prop de la soca s'hi posa escorça de pi, barrejada amb la mateixa resina, per permetre millor el creixement.
Ho provarem uns dies i, si no hi ha cap problema, la intenció es aplicar inicialment aquest sistema, en lloc de l'escocell tradicional, a les voreres del carrers mes cèntrics. Això, apart de permetre millor la neteja, augmentarà la seguretat dels vianants.

4 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

En principio parece una mejora muy acertada.
Saludos,
Jesús

eva_yam ha dit...

si sembla que estigui molt millor!! perquè la què està actualment és un perill pels nens i sobretot per la gent gran!
un petonàsss

Jaume Masip Llop ha dit...

Doncs encara ho millorarem més, amb un tipus de pedra de mida més petita, l'adherència millorarà i la neteja també, ara encara se solta alguna pedra i enmig de les pedres queda algun buit.
Salut
Jaume

nando ││││ ha dit...

per a depèn quins arbres pot anar bé, però alerta amb l'escorça de pins i els seus tanins, que a les plantes joves (o a moltes emprades en jardineria) no els hi va gens bé (n'inhibeixen el creixement).
salut!