dissabte, 25 de juliol del 2009

Grup de suport als bombers

El foc del Parc Natural dels Ports encara crema però els bombers han aconseguit estabilitzar el perimetre. Més de 500 professionals entre Bombers i d'altres cossos de seguretat fan un feina ingent per tal de preservar aquest espai de gran riquesa natural.A més, aquest terrible incendi ha provocat la dolorosa pèrdua de 5 servidors públics i un ferit que encara està molt greu.Els bombers, que fa més de cinc dies que treballen nit i dia, estan fatigats físicament per les dificultats orogràfiques del terreny i psicològicament per la pèrdua dels companys morts en el servei.
Les xarxes socials com el facebook i el twitter han estat darrerament instruments útils per difondre la nostra solidaritat en temes internacionals com la tupidana electoral d'Iran i el Cop d'Estat d'Hondures o el rebuig a ETA.Ara també ens són útils per solidaritzar-nos amb uns Bombers que lluiten amb totes les seves forces, jugant-se la vida, per evitar que la riquesa natural i cultural del nostre país s'esfumi i que cap de nosaltres prengui mal.

Com pots mostrar el teu recolzament als Bombers?

1- Participant en aquest grup i fent-ne difusió.

2- Canviant la foto del teu perfil per l'escut dels Bombers i actualitzant el teu status (Pots agafar la imatge del grup).

3- Reenviant aquest text als teus contactes del Facebook, Twitter i llistes de distribució

4- Fent un post al teu bloc reconeixent la seva tasca.