dissabte, 25 de juliol del 2009

Ero de Ercros

Les negociacions de l'ero d'Ercros han entrat a la recta final, crec que, dins del dolent i tal com es va plantejar inicialment, ens hem sortit prou bé en aquesta batalla, esperem que no n'hi hagi cap més. Si no hi ha cap entrebanc els acomiadaments a la fàbrica de Flix, que de 51 han passat a 34, es convertiran, en certa manera, en jubilacions en un parell d'anys, això s'ha aconseguit gràcies al esforç dels membres del comitè i de molt altres que hi han posat el seu granet de sorra.
El personal de la fàbrica, desprès de les assemblees d'ahir, ha votat avui, amb 181 vots, a favor de l'acord, ara no ens hauríem d'aturar i aprofitar l'empenta, els contactes i el que calgui, per lluitar pel futur.
Per una altra banda, hi ha senyals de que la gent de Flix comença a pensar en que hi ha futur amb altres vessants de la economia, a banda de la fàbrica, sincerament crec que ens en sortirem.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

éS UNA MOLT BONA NOTICIA !

Anònim ha dit...

Molt bé, Jaume. Penso el mateix que tu, ara mateix hauríem de continuar lluïtant pel poble, ´la població, els governants, plataforma tots junts i cadascú pel costat que li correspongui intentar que el poble tiri endavant. Que s'instal.lin noves empreses, que els emprenedors tirin endavant les seves idees. Només d'aquesta forma podrem tindre un poble viu.

Anònim ha dit...

En moments de crisi cal ser positiu.
Cent anys són molts anys,
Pero no venim de la fàbrica.
Venim del riu.