dimecres, 26 d’agost del 2009

Adéu a Montse


La Lurdes Catala Masip Un dia trist.......... la vida son dos dies

La Conxita De Flix LA VIDA ÉS DURA, PERÒ NO DURA. UN DIA FOSC I TRIST.

La Rosa Suñe Carranza un record per MONTSE la meva primera catequista quan encara creia en algo. estiguis on estiguis sempre pensare en tu

L'Anna Segarra Descarrega Sempre hauria d´haber un infant a cada casa, quant les coses van maldades sempre acaben arrancante, UN SOMRIURE

La Lourdes Castellvi Esteban Es difícil dir-te adéu, els nostres fills van fer que comensesem la nostra amistat malgrat erem quintes, ara ja sols ens queden un munt de ratos xarrant dels nostres fills ................

La Roser Guiu Cervelló Que gros!!!!!!! No puc dir res més...

El Robert Mas Castellvi d.e.p. montse c. familia, amics i companys, rebeu lo meu condol

La Fina Masip Ahir a la nit vaig saber la notícia i encara tinc un nus a la gola. Aquesta sensació de que tot és tan efímer, tan fràgil...realment pengem d'un fil ben prim. Un record per a la Montse C. i una abraçada a tota la gent que l'ha estimat i ara pateix la seva absència més que ningú.

La Maria José de Flix
Ens ha deixat una gran persona. He tingut la sort de compartir amb Montse hores de treball a l'AMPA de l'IES, hores de diversió a les festes de "quintos", hores de xerrades sobre els nostres fills i sobre coses personals... Trobaré a faltar el "bon dia" diari quan entràvem a treballar, una a cada costat del carrer Salvador Espriu. Sempre estaràs en el meu record !

La Josefina Bagés Castellví montse, no ting paraules per poder expresar el que sento, mols anims a tota la familisf familia, ens as deixat un gran buit.
Josep Antoni Collazos Ribera
Ha estat un cop fort i sobtat assabentar-me del deces inesperat de la Montse Canals. Ara mateix em trobo força lluny del poble, passant les vacances. Tot ha estat entrar a internet per posar-me al dia de l'actualitat del nostre poble i de tot en general, i ha sigut aixi com m'ha arribat aquesta trista noticia.He col.laborat mes d'un cop amb la Montse durant el temps que va romandre com a regidora, i la relacio sempre ha estat molt cordial i positiva.Faig extensiu el meu condol als seus familiars i als membres del Consistori de Flix. Montse, et tindre present aquests dies.
Ple extraordinari de l'Ajuntament de Flix
SESSIÓ EXTRAORDINARIA DEL PLE DEL DIA 25 D’AGOST DE 2009
La mort sobtada per malaltia greu de la regidora de Convergència i Unió d’aquest Ajuntament, Montserrat Canals Aliaga, ens omple de pena i dolor. Per aquest motiu, el Ple de l’Ajuntament de Flix i tots els Grups Municipals representats manifesten el més absolut respecte i afecte envers una persona que ha desenvolupat la tasca municipal que li havia estat encomanada amb fermesa, il·lusió i en una actitud que la honora.
El Ple de la Corporació Municipal, com a representant del conjunt dels ciutadans del municipi, vol fer constar el reconeixement a la trajectòria de Montserrat Canals Aliaga com a regidora d’aquest Ajuntament i el seu compromís de servei en vers els veïns de Flix. Així mateix, el Ple se suma al dolor dels familiars i amics als qui transmet el condol davant aquesta pèrdua, així com a la agrupació local de Convergència i Unió i als altres membres de la seva candidatura.
El Ple de la Corporació també es posa a disposició dels familiars i amics de Montserrat Canals Aliaga per fer-los costat en aquelles commemoracions que considerin adients per honorar la seva memòria.
Es declaren tres dies de dol durant els quals presidirà el balcó de l’Ajuntament de Flix el domàs amb crespó negre i es suspenen tots els actes oficials que tingués previst aquest Ajuntament.
Flix, 25 d’agost de 2009.
etc.etc.etc.....

Jo no tinc paraules