dimecres, 21 d’abril del 2010

Hi ha gent per a tot.


Darrerament he pogut constatar que aquesta dita popular cada vegada és més certa. Hi ha gent per a tot, fins hi tot n'hi ha que del seu afany per la critica destructiva, fins hi tot de la burla, en fan bandera. Sort en tenim en aquest món que no hi gaires persones així. Normalment això forma part de converses de barra de bar o de esmorzars de fàbrica, en aquests casos la gent es parla cara a cara i, encara que de vegades se'n fa un gra massa, al final tot queda com el que és, xafarderies, converses banals per a passar el temps i poca cosa més. Un altra tema és quan algú, des d'un bloc, anònimament, bassa les seves critiques en la direcció equivocada amb aquest afany esmentat anteriorment, al final el comentari potser es tornarà en contra seva perquè, en el cas que ens ocupa, tothom sap qui va fer les fotos del plafó instal·lat a l'ermita que corren pel poble i perquè la immensa majoria de la gent  no entén que es faci crítica de qualsevol cosa, fins hi tot de les coses bones.
Potser m’haurien de molestar algunes coses del personatge del bloc "los que van a l'aurora", però la veritat és que em fa una mica de llàstima, per exemple quan diu que no es pot llegir, quan és evident a una de les fotos que publica que no és així, també que barregi les coses en un poti-poti absurd, tot per a criticar la meva persona i de rebot a l'ajuntament i, entre d’altes coses també la seva ignorància, perquè no és que el text estigui equivocat, és que els operaris que els estan instal·lant, a tots els pobles de la comarca, van muntar, per error, el plafó de l’església de Nostra Senyora del Remei de Móra la Nova.
Encara no estan tots instal·lats, quan ho estiguin ja ho acabarem d'explicar, de moment dir que els elements que s’estan senyalitzant són: L’embassament, el pas de barca, el Molí d’Oriol, el mercat, l’església, la plaça Major, l’edifici actualment ocupat per l’empresa Oli-Flix i l’ermita del Remei. Això serà una cosa bona pel poble, una més, crec que n'hauríem d'estar contents de que es facin coses bones pel poble, per petites que siguin.
Per una altra part, no s'han donat ordres per a que s'esmeni l'error, crec que comprensible, això potser ho faria ell, el que s'ha fet és comunicar al Consorci per a l’Execució del Pla  de Dinamització Turística de les Terres de l'Ebre, que és qui instal·la aquesta senyalització, l'error de canviar el panell de l'ermita del Remei pel de l'Església del Remei de Móra la Nova, ens han demanat disculpes i el canviaran el més aviat possible.
Faig aquest comentari per al·lusions personals, per cert als dos operaris de l'empresa que van cometre l'error, ja els demanaré disculpes jo per tal com els han tractat alguna gent de Flix.
Les persones perfectes no s'equivoquen mai, llàstima que en aquest món, ni hi hagi ningú perfecte.
  

3 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

En este caso, tienes razón Jaume. Un error lo tiene cualquiera.
Saludos,
Jesús

J.A. Martínez ha dit...

Les mules i els matxos són perfectes. Sóc partidari de fer un món orwelià, però lliure, on manin les mules i els matxos, perquè de cavalls i rucs dolents n'estic fart (deia la meua àvia: "mentre hi haurà rucs s'anirà a cavall") i, les mules i els matxos també n'estan farts, doncs són a aquest món tirant carretons per culpa de cavalls, eugues, rucs i ruques i, sense aquests animals, bons segons com i dolents segons com, i les seues unions interessades, diguem-ne fagocitosi equina o fastigosi mesquina, no tindrien un dia que arribar al poder aquestes mules i aquests matxos i fer-nos a tots tants savis com ho són elles i ells, perquè ho són i molts no ho saben.

Salut

JA

Jaume Masip Llop ha dit...

Una dona sàvia, la teva iaia.