dissabte, 24 d’abril del 2010

El curs de pintura a Sebes i la visita pel poble.





"Aquest dissabte 24 d’abril, un grup d’alumnes del Taller d’Art Contemporani de Reus “Del Caos al Cosmos” es desplaçarà a la Reserva Natural de Sebes per assistir a un curs de pintura en plena natura.
Mentre al matí es realitzi el curs , els acompanyats gaudiran d’una visita guiada a la reserva.
Desprès del dinar en un restauran de la població es reemprendrà el curs de pintura i els acompanynats, gaudiran d’una visita guiada al nucli antic de la vila."
Aquesta és la notícia que es donava durant els darrers dies, web de l’ajuntament, Ràdio Flix…, bé doncs aquesta tarde hem fet la visita guiada pel nucli antic de la vila, Plaça de l’Església, la pròpia esglesia, Plaça Major, molí d’Oli-Flix, refugi, etc. un parell d’hores i una vintena de persones han vingut a veure el nostre poble, eren els acompanyants dels participants en l’esmentat curs de pintura a Sebes.
He de dir que han vingut molt contents de la visita a Sebes i que els ha agradat molt la visita pel poble, de manera que molts d’ells han comentat que tornarien amb familiars i amics i amb els pintors que no han pogut gaudir de la visita d’aquesta tarde.
Aquestes visites són per a mi molt gratificants, comentaris com: “quin munt de patrimoni teniu” (i això que no veuen més que una petita part) o d’altres de gent que feia anys que no venien a Flix: “com ha canviat aquest poble!” t’animen a seguir endavant, altres també han preguntat quan obrien el complex rural i com és que no cobravem res per la visita i un altre, molt interessant, d’una parella d’un poble veí: “com és possible que la gent de la ribera no coneguem la nostra pròpia comarca, els nostres propis pobles!”. Bé per això treballem.
Finalment agrair a Antonio Rey les explicacions que ens ha fet del moli i l’oli i a la Sra Rita Alentorn, que amablement ens ha obert l’església per a poder visitar un dels monuments més importants del poble i potser el més desconegut.



















1 comentari:

Jesús Escribano ha dit...

Dicen que el que no sabe es como el que no ve. En este caso el que no lo ve, no lo sabe. Cuantas cruces nos quitarían si supiesen ¿verdad?
Saludos,
Jesús