dimecres, 17 de juny del 2009

Relleu a l'ajuntament


Ahir, com estava previst al pacte de govern que vàrem signar fa dos anys, es va iniciar el procés per al relleu del batlle de Flix, Pere Muñoz va presentar la seva renúncia i el proper divendres prendrà possessió com a nou alcalde Óscar Bosch. Inserto a continuació les paraules que li vam dirigir els seus companys de viatge del grup de ERC i una imatge d'un dels dies més importants dels darrers anys, el dia de la presentació del projecte de la residència.

"Avui és un dia de normalitat democràtica. L’acte d’avui és fruit de l’esforç que vam fer els representants del poble sorgits de les darreres eleccions municipals pensant només en una cosa, lo millor per Flix.
Hauríem pogut fer altres combinacions, però ens sembla que vam triar la millor. Una opció que ja havíem treballat en l’anterior legislatura i que ens va demostrar que va la seva eficàcia.Una opció de la que Pere sempre ha estat un gran defensor, el consens.
Però aquesta situació, per desgràcia l’hem de situar en un context molt difícil, una situació en la que el poble passa per moments molt greus. No cal repetir-los, és tema de conversa diària a totes les cases i carrers.
Una situació, però, que s’ha de viure també en un marc d’esperança en el futur, una esperança que farà que el poble torni a reeixir.
Pere, avui deixes la batllia, però això no significa un punt i a part, no és més que un punt i seguit, doncs tots continuarem treballant en equip per allò en el que tots creiem, el nostre poble.
De la feina feta amb tu com a batlle només una pinzellada: residència, viver d’empreses, conveni amb els treballadors, regs, carrers del centre del poble, meandre, castell, casal de joves... però serà la història qui posarà les coses al seu lloc. Naltres volem destacar la part més personal feta des de la batllia, converses, reunions, treball diari..., perquè això si, Pere, el treball en equip és el que tu has aconseguit durant tot aquest temps amb el teu saber fer, amb tenacitat, perseverança, fidelitat, prudència, generositat i el més important de tot la teva habilitat per fer-nos treballar amb el saber escoltar, respecte i sensibilitat per totes i cadascuna de les coses que ens trobem dia a dia, de la més petita a la més gran.
És en base a aquests principis com em treballat durant aquests 6 anys, i estem segur que quan passeges pel carrer, o prens cafè al bar, o qualsevol altra situació la gent ho reconeix i agraeix. Naltres també t’ho diem, t’estem molt agraïts i et felicitem per tota la feina feta."